© ATV

Meer dan 2.000 bezoekers tijdens de eerste dag van Tuinkriebels in Vrieselhof

Ranst -

Het Provinciaal Groendomein Vrieselhof in Oelegem ontving op zaterdag 6 mei meer dan 2.000 bezoekers voor een dagje tuinplezier onder de stralende zon. Zondag 7 mei kunnen bezoekers nog komen winkelen op de tuin- en plantenbeurs van 10 tot 18 uur.

Tuinkriebels is ondertussen al aan de elfde editie toe. Rond het kasteel, langs de vijver en onder de bomen vind je onder andere planten, zaden, bloemen, tuinoogsten, tuingereedschap en veel lekkers. Dit jaar kun je er ook heel wat inspiratie voor een klimaatgezonde tuin opdoen. Leg je oor te luister bij de meer dan 80 standhouders en leer hoe je je tuin kan aanpassen aan het veranderende klimaat.

Geert van tuincentrum Braeckman heeft al meerdere edities op de teller staan. “Het is een heel fijn kader, er hangt een gemoedelijke sfeer en de bezoekers zijn sympathiek.”.

Barbara van Barbara-id beaamt dat: “Dit is mijn tweede editie. Het is een mooi terrein, leuke organisatie, gemoedelijke atmosfeer en een charmant publiek.”

Jackie van kwekerij van de Akkauwe is ook voor de tweede keer aanwezig. “Het beviel ons goed vorig jaar, daarom staan we hier terug. Tuinkriebels is ruim opgezet, er hangt een ontspannen sfeer en het is goed georganiseerd.”

© provincie antwerpen

Bestel vooraf je ticket via tickets.vrieselhof.be en start zo vlot aan je bezoek. Een ticket kost 5 euro. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang.

Download je toegangsticket op je smartphone, zo hoef je niets af te printen. Nog geen ticket op zak? Aan de inkom betaal je met je kaart of smartphone, let op, sommige standhouders werken enkel met cash geld.

Tuinkriebels is bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is een grote fietsparking niet ver van de inkom. Een gratis parking voor je wagen is inbegrepen in je ticket.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Bekijk meer ATV