© Modlin Group

TE KOOP. Voor 27 miljoen is het herenhuis van Miranda Priestly uit ‘The Devil Wears Prada’ van jou

Had je 27 miljoen, wat zou jij dan doen? Wel, één van je opties is de aankoop van een riant optrekje in New York. En niet zomaar eentje, want het herenhuis dat te zien was in The Devil Wears Prada staat te koop. In de film woonde Miranda Priestly, briljant vertolkt door Meryl Streep, in het huis. Kijk mee binnen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

27 (en een half, om precies te zijn) miljoen dollar is natuurlijk geen klein bedrag, dus als koper wil je weten wat je krijgt voor dat geld. En het antwoord is: een heleboel. Het huis bevindt zich in de Upper East Side en werd oorspronkelijk gebouwd in 1907 naar een ontwerp van architect Stanford White. De imposante voorgevel doet vermoeden dat ook het interieur er mag zijn en dat stelt niet teleur. Je krijgt niet alleen 7 slaapkamers en 10 badkamers verdeeld over 1.100 vierkante meter, maar ook een bibliotheek, een enorme keuken, drie openhaarden en meer.

LEES OOK:

Bovendien krijg je niet alleen meerdere patio’s en terrassen voor je geld, maar ook een half basketbalterrein. De hele woning werd trouwens gerenoveerd in 2005, net voor de opnames van The Devil Wears Prada, en is dus voorzien van alle moderne gemakken, mét behoud van de originele features. Kijk mee.

De gevel van het huis uit 1907.© Modlin Group

De master bedroom.© Modlin Group

Met master bathroom.© Modlin Group

De entrée.© Modlin Group

De bibliotheek.© Modlin Group

De keuken.© Modlin Group

En een half basketbalterrein.© Modlin Group

© Photo12

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle