Geef je loopbaan een boost op de jobbeurs Turnhout

Op donderdag 4 mei 2023 in de namiddag vindt in de UGC Cinema’s in Turnhout de jobbeurs van Jobat plaats. Er vallen heel veel diverse jobs te rapen én je kan er je loopbaan een nieuwe wending geven.

William VisterinBron: Jobat.be

Diverse werkgevers

In Turnhout vind je uiteraard lokale werkgevers, gericht op de regio Turnhout en de Kempen. Maar evengoed namen die niet enkel in deze regio maar bijvoorbeeld ook over het hele land jobs aanbieden. Of wat dacht je van namen als Aldi, Bofrost, Codipack, Cummins, Eures en NMBS?

“Zelf zijn wij in Turnhout vooral op zoek naar treinbegeleiders”, vertelt Arnaud Gielen van NMBS als we vragen voor welke jobs kandidaten op hun stand terechtkunnen. “Maar natuurlijk bieden wij als werkgever zeer veel verschillende functies aan: een aantal bekende jobs, zoals treinbestuurders en technici, maar ook veel minder bekende jobs”, vult hij aan.

Ook van de partij in Turnhout zijn onder meer Oostvogels Logistics en Proximus. Net als Start-People, Synergie, Teamone, Trixxo, Van Genechten Biermans en Vivaldis.

Diverse jobs (en veel!)

Er zijn op de jobbeurs in Turnhout veel vacatures: in totaal spreken we over meer dan duizend beschikbare jobs die de standhouders aanbieden.

Maar meer dan om het pure aantal, gaat het om de diversiteit. Met jobs in administratie, retail, customer service, financiën, engineering, communicatie, HR, techniek, verkoop en logistiek. Maar dat zijn natuurlijk maar algemene categorieën, want sommige jobs zijn meer bijzonder of specifiek.

Bij Bofrost staat op hun stand bijvoorbeeld de functie van verkoper-koerier in de kijker.“Die brengt diepvrieswaren, zoals vis, vlees, groenten en snacks, bij de mensen thuis in een bepaalde regio. Maar tegelijk onderhoudt hij ook een nauw contact met de klanten en biedt hij onze actieproducten aan. We mikken dus op kandidaten die sociaal zijn, want het is meer dan het afleveren van diepvriesproducten. Je bouwt een band op met de klant”, vertelt Tom Hugaerts, verantwoordelijke HR & rekrutering bij Bofrost.

Upload je cv en solliciteer nog makkelijker

En veel meer... cinema

Naast de vele jobs moet zo’n jobbeurs ook een meerwaarde zijn voor je loopbaan. In functie daarvan is arbeidsbemiddelaar VDAB er bijvoorbeeld aanwezig voor coaching en carrière-advies. Maar het gaat ook breder. Zoals Luc Motmans die op de beurs een stand heeft waar je terechtkan voor ontspannende massages. Of de aanwezigheid van een fotograaf die gratis portretfoto’s maakt voor kandidaten hun cv.

Ook een leuke: om hun loopbaan een boost te geven kunnen de kandidaten op de jobbeurs van Turnhout deelnemen aan diverse workshops. Die vinden er plaats in de meest recente bioscoopzaal van UGC.

Jobbeurs Turnhout

  • Donderdag 4 mei 2023 van 13u tot 18u
  • Locatie: UGC Graatakker 99 te 2300 Turnhout
  • Meer info en gratis inschrijven via jobat.be/jobbeursturnhout

Jobbeurs Turnhout 2023

Bron: Jobat.be

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER