© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Mavoc Mechelen moet meerdere erkennen in kampioen Brabo Antwerp: “Konden de druk niet houden”

Veel volk, een spannende hoogstaande wedstrijd, maar geen overwinning voor Mavoc Mechelen in de topper tegen Brabo Antwerp. Mavoc verloor met 1-3 en eindigt het seizoen in nationale 3B als derde na Brabo Antwerp en Fixit Kalmthout. “Het is niet in deze wedstrijd dat we het kampioenschap verliezen”, zegt Anneleen Moens.

De kaarten voor het slotweekend waren duidelijk. Mavoc moest winnen van Brabo Antwerp en hopen op een nederlaag van Fixit op Puurs om kampioen te worden. “We startten als een orkaan en overrompelden hen bij de start van de wedstrijd”, zegt Anneleen Moens die met Mavoc 7-2 en 16-9 wist uit te lopen.

“Jammer genoeg konden we de druk niet blijven houden. We maakten teveel fouten en kregen uiteindelijk nog het deksel op de neus. We herpakten ons nog met winst in set twee, bleven lang langszij in set drie, maar kraakten volledig in de vierde set. Hierdoor eindigen we op de derde plaats. Op zich een resultaat waar we mee kunnen leven. Het is niet nu dat we een mogelijke titel verloren hebben. Dat gebeurde in Bouwel waar we onverwacht drie punten hebben laten liggen. Gezien de resultaten van dit weekend had winst ons ook de titel niet opgebracht, eerder een tweede plaats en een bijkomende eindronde”, relativeert Moens de nederlaag. (mabe)

© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Volleybal