Voorzitter Rotary Westmalle Kempen Jacques Van Dooren overhandigt de cheque aan de verantwoordelijken van Wees gek op je bek.© Marc Wouters

Rotary Westmalle Kempen overhandigt vette cheque aan Wees Gek op je Bek na geslaagde showavond

Zandhoven, Westmalle -

Rotary Westmalle Kempen beleefde in evenementenhal De Populier in Zandhoven zo’n geslaagde showavond voor het goede doel, dat er liefst 15.000 euro voor Wees Gek op je Bek kon worden ingezameld. De opbrengst van de avond ging vooral voornamelijk naar dit project van educatieve mondgezondheidskoffers voor vijftig basisscholen in het buitengewoon onderwijs. Voorzitter Jacques Van Dooren van Rotary Westmalle Kempen kon de cheque meteen overhandigen aan de verantwoordelijken van dit goed doel.

Wees Gek op je Bek kwam tot stand dankzij leerkrachten en tandartsen, om op spelenderwijs kinderen een gezonde mondzorg aan te leren. Rotary steunt veel projecten met kinderen, vandaar de keuze. Dankzij de voorverkoop wist de serviceclub al dat de artiestenkeuze goed zat. Heel veel belangstellenden hadden een ticket gekocht voor de optredens van Motown Supremacy en goochelaar Guinelli vrijdag in De Populier.

De soulvolle zangeressen van Motown Supremacy kregen heel wat aanwezigen op de dansvloer, terwijl de goochelaar uit Kapellen het publiek versteld deed staan met zijn trucs. Missie geslaagd dus.

Goochelaar Guinelli, bekend van televisie, vroeg mensen uit het publiek mee op het podium.© Marc Wouters

© Marc Wouters

© Marc Wouters

© Marc Wouters

© Marc Wouters

© Marc Wouters

© Marc Wouters

 kma

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners