Nissim Zola (40).© Jan Van der Perre

ALLEMAAL ANTWERPEN. “Ik hoop dat mijn ex dit ziet”

Antwerpen -

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Nissim Zola (40).

“Ik vraag dagelijks aan mensen om foto’s van mij te maken. Eerlijk gezegd geniet ik gewoon van aandacht en steel ik graag de show. In de krant staan is dus een droom die uitkomt. Hopelijk word ik door al mijn vrienden, familie en mijn ex gespot.”

“Dagelijks streef ik ernaar om er goed uit te zien en mijn lichaam in topconditie te houden. Fitness is al ongeveer vier jaar een belangrijk onderdeel van mijn leven. Mijn gezondheid staat het voorlopig wel niet toe. Ik heb het zwaar te verduren met maagklachten. Gisteren was ik zo ziek dat ik geen hap heb binnengekregen.”

“Om het goed te maken ga ik zo meteen op restaurant in mijn eentje. Ik ben eigenlijk altijd alleen en ken ook niet veel mensen. Dat vind ik totaal niet erg. Ik heb aan mijn eigen gezelschap meer dan genoeg. De dag van vandaag sta je garant voor je eigen woorden, daden en succes.”

“Ik zou mijzelf dan ook wel best succesvol noemen. Het voelt geweldig om te zeggen dat ik veel van mijn doelen heb bereikt. Ik ben enkele jaren geleden van Nederland naar Antwerpen gekomen om bij te leren over de economie. Mijn plan is achteraf gezien meer dan geslaagd. Momenteel werk ik als freelancer in de diamantensector. Net als een diamant hoop ik te stralen in alles wat ik doe.”

Stampmedia

Dit is een bijdrage van jongerenmedia-agentschap Stampmedia. Zes jongeren tussen 16 en 23 jaar draaien in de eerste week van de paasvakantie mee op de stadsredactie van Gazet Van Antwerpen. Ze brengen verhalen uit hun eigen leefwereld, maar spelen ook in op het dagelijkse nieuws in en rond Antwerpen.

www.stampmedia.be

 Juliette D’Ours (Stampmedia)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Allemaal Antwerpen