Oud-voetballer Arjen Robben loopt marathon van Rotterdam uit in heel strakke tijd: “Dit komt in de buurt van een mooie voetbaltitel”

Eens sporter, altijd sporter: dat vertelde Arjen Robben zondag na de marathon van Rotterdam. De Nederlandse ex-voetballer liep die voor het tweede jaar op rij uit en deed dat deze keer in een zeer fraaie tijd van 2 uur, 58 minuten en 33 seconden.

svar

LEES OOK. VIDEO. Prachtige beelden: Bashir Abdi moedigt collega Koen Naert vlak na winst in marathon als een bezetene aan en vertedert publiek met dochtertje

“Ik ben echt kapot, maar ik heb het gehaald. Ik wilde onder de drie uur eindigen en dat is gelukt”, vertelde een puffende maar lachende Robben bij de NOS meteen na zijn aankomst. “Ik heb veel meegemaakt in het voetbal, maar deze gaat toch ook wel in het rijtje van sportprestaties. Er kwamen zoveel emoties los, ik heb er heel veel voor getraind. Voor een sprintertje is zo’n afstand heel lang. Ik ben er maanden mee bezig geweest. Sommigen verklaren je dan voor gek. Ik ben heel blij. Dit is echt te gek, het komt in de buurt van een mooie voetbaltitel.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Voetbal