Archiefbeeld© rr

Twee dieven gearresteerd na tip van alerte burger

Hove -

In Hove heeft de lokale politie Hekla afgelopen zondagochtend rond 5.30u twee verdachten kunnen arresteren. Een alerte burger had het duo opgemerkt en gaf een goede beschrijving aan de politie. De twee hadden juwelen, munten en inbrekersmateriaal op zak.

alya

De interventieploegen kregen via een alerte burger de tip binnen. Die had de twee verdachte fietsers opgemerkt in Hove, maar van zodra hij oogcontact maakte met hen, sloegen ze meteen op de vlucht. De melder had de goede reflex om de politie meteen telefonisch te contacteren en de verdachten goed te beschrijven.

De interventieploegen kwamen snel ter plaatse, kamden de omgeving uit en konden al snel een verdachte arresteren die zich verstopt had onder een geparkeerde wagen. De tweede verdachte werd gevat in het treinstation van Hove. Het duo had juwelen, munten en inbrekersmateriaal op zak. Bovendien waren de fietsen, waarmee ze zich verplaatsten ook gestolen. De twee mannen werden gearresteerd en voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Het duo is aangehouden. (alya)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners