Wendy Adriaens van de Passiehoeve met Flodder, de wereldwijd beroemde TikTok-struisvogel.© Kris Van Exel

Kinderen mogen tekeningen inzenden voor verjaardagsfeest bekende TikTok-struisvogels Flodder en Blue

Kalmthout -

Rescueboerderij De Passiehoeve in Kalmthout zoekt creatieve kinderen tot zestien om een mooie, grappige of lieve tekening te maken van een struisvogel. Op 21 mei vieren struisvogels Flodder en Blue hun vierde verjaardag, wat gepaard zal gaan met een feest op de boerderij.

Op 21 mei 2019 timmerden struisvogels Blue en Flodder met hun snavel hun ei stuk. De vogels vieren volgende maand dus hun vierde verjaardag. Wendy Adriaens, baasje en struisvogelfluisteraar, is zelf rond diezelfde periode jarig. Ze organiseert nu een tekenwedstrijd voor de grote feestdag op zondag 21 mei, die om 14u start. Iedereen is dan welkom.

“We plannen een heel event”, vertelt Wendy, die volop bezig is met de heropstart van De Passiehoeve. “Van de tien mooiste inzendingen laten we postkaarten maken, die tijdens de opendeurdag ten voordele van De Passiehoeve worden verkocht. We vragen om geen kleurplaten af te printen, maar echt de eigen fantasie te laten werken.”

Alle tekeningen moeten binnen zijn op laatste dag van de paasvakantie. Ze mogen in de brievenbus worden gestopt, opgestuurd of persoonlijk afgegeven worden met een dikke knuffel erbij. Het adres is Pastorijhoef 7 in Nieuwmoer-Kalmthout. Alle ingezonden tekeningen worden geplastificeerd en opgehangen verspreid over de boerderij zodat iedereen ze op 21 mei kan komen bewonderen. Het wordt een groot struisvogelverjaardagsfeest. Elk kind dat een tekening indient krijgt een prijsje.

kma

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners