© rr

Plantage in loods in Lint opgerold: 1.500 cannabisplanten vernietigd

Lint -

In Lint heeft de politie een cannabisplantage met zo’n 1.500 planten aangetroffen. Twee verdachten konden gearresteerd worden. De planten werden vernietigd.

jtp

De plantage werd zo’n twee weken geleden, op vrijdag 17 maart, aangetroffen in een loods in de Kinderstraat in Lint. “In de loods werden twee kweekruimtes aangetroffen”, bevestigt woordvoerder Kristof Aerts van het Antwerps parket. “In de eerste ruimte stonden 676 planten, in de tweede trof de politie 900 planten aan.” De civiele bescherming kwam zaterdag ter plaatse om de planten te vernietigen, waarna de loods gerechtelijk verzegeld werd.

Toen de politie de loods binnenviel, sloeg een verdachte op de vlucht. “De lokale politie kon de 24-jarige man arresteren”, aldus Aerts. “Het onderzoek ging intensief verder en daarin werd donderdag een 47-jarige man gearresteerd.” De eerste verdachte verscheen eerder al voor de onderzoeksrechter, die besliste hem aan te houden. De tweede man kwam donderdag na verhoor voor de onderzoeksrechter, ook hij werd aangehouden.

© rr

© rr

© rr

© rr

© rr

© rr

© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen