De Molse markten staan in april extra in de kijker.© rr

‘Maand van de Markt’ zet Molse markten in de kijker

Mol -

De hele maand april zet ‘Maand van de Markt’ in Mol de wekelijkse dinsdagmarkt en zondagse dierenmarkt in de kijker. Bezoekers kunnen prijzen winnen en er is ook kinderanimatie.

April wordt ‘Maand van de Markt’ in Mol. Wie op de dinsdagmarkt of de zondagse dierenmarkt in Mol iets koopt bij een deelnemende marktkramer, maakt kans op een pakket marktbonnen. De deelnemende marktkramers herken je aan de affiche ‘Maand van de Markt’ die ophangt in hun marktkraam.

Deelnemen kan via de wedstrijdapp ‘Ik koop lokaal’ of via een invulformulier dat je aan een deelnemende marktkramer kan vragen. Het formulier steek je nadien in de wedstrijdbox aan het standbeeld van het konijn op het Rondplein.

Begin mei trekt een onschuldige hand de winnaars van de wedstrijd. Er worden veertig pakketjes verloot met marktbonnen ter waarde van 50 euro en twee hoofdprijzen met pakketjes marktbonnen ter waarde van 250 euro. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Daarnaast is er kinderanimatie. Zo deelt de paashaas dinsdag 4 en zondag 9 april paaseitjes uit tussen 9 en 11u en zondag is er ook een springkasteel. Op dinsdag 11 en zondag 16 april zijn er tussen 9.30 en 11.30u glittertattoos en kindergrime. (mto )

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners