Het gaat er weer dolletjes aan toe in de studio.© VTM

‘The Masked Singer’ is terug na Duivelse onderbreking, met nieuwe vorm van tips

The Masked Singer is terug. De speurtocht kan na twee weken – na een onderbreking wegens de match van de Rode Duivels – hervat worden. Jens Dendoncker heeft bovendien een nieuwtje in petto. De extra tips komen voortaan van anonieme tipgevers.

Tom Vets

De grootste speurtocht van het land heeft nog wel wat werk voor de boeg. Er zijn immers nog zeven pakken en evenveel geheime performers. Bovendien zei Bart Cannaerts eerder deze week in een interview dat één van de belangrijkste namen nog geen enkele keer is geraden.

Na haar glansrijke comeback schuift Karen Damen opnieuw achter de speurdersdesk, naast Kevin Janssens en Julie Van den Steen. Het vierde jurylid is bovendien iemand die erg hoog op de verdachtenlijstjes staat en wiens naam dus mag geschrapt worden bij sommige speurders.

LEES OOK. Bart Cannaerts deelt geheim over ‘The Masked Singer’: “Bekendste persoon die nog in programma zit, is nog niet geraden”

Maar de belangrijkste wijziging is dus dat er geen filmpjes meer zijn met aanwijzingen. “We krijgen de hulp van anonieme tipgevers”, zegt Dendoncker. “Dat zijn mensen uit de entourage van de masked singers die gaan proberen ons op het goede spoor te brengen. ‘Tips 2.0’ en speuren voor gevorderden, in feite.”

Vrijdag worden er drie duels uitgevochten. Minotaurus en Hippo gaan voor George Ezra en Måneskin. Champignon en Leeuw kiezen voor klassiekers van Madonna en Michael Jackson. Het laatste duel is een trio: Foxy Lady, Raaf en Tovenaar vechten het met z’n drietjes uit. Voor één van hen wordt dit duel ook meteen het laatste.

‘The Masked Singer’, VTM, vrijdag om 20.40 uur

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER