Het Pools Emtech vond met het Turnhoutse LMJ Construct een nieuwe verdeler.© RR

LMJ Construct wordt exclusieve verdeler in Benelux van Emtech-aanhangwagens

Turnhout -

Vanaf april breidt het aanbod van LMJ Construct in Turnhout, gespecialiseerd in aanhangwagens, diepladers en opleggers, gevoelig uit. Het familiebedrijf verdeelt voortaan de producten van het Poolse Emtech.

LMJ Construct aan de Turnhoutse Industriedijk staat in voor de aankoop, verkoop, service, onderhoud, herstellingen en zelfs renovatie van aanhangwagens, diepladers en opleggers. Recent sloten ze een deal met Emtech, een Poolse producent en ontwikkelaar van aanhangwagens en opleggers voor tuin-, grond- & bouwmachines en voor het transport van goederen. Hun producten zijn zeer populair in Scandinavië en het Midden-Oosten.

Emtech was al langer op zoek naar een verdeler van hun merk in de Benelux en vond die in Turnhout. “De klik was er meteen”, zegt Rik van Gorp, hoofd techniek van LMJ Construct. “We hebben hun machines en productieproces in Polen grondig onderzocht. Zo stelden we vast dat Emtech net als wij enorm veel belang hecht aan kwaliteit.”

De trailers van Emtech zijn vanaf april bij LMJ Construct te vinden. “Dat betekent dat we voortaan een breder en groter gamma aan speciale diepladers en opleggers kunnen aanbieden aan onze klanten”, aldus commercieel verantwoordelijke Carl van Gorp. Volgens jaar viert LMJ Construct de vijftiende verjaardag. (woad)

www.lmjconstruct.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners