De reusachtige zonnebril op het strand van de zwemvijver is al opgeblonken voor het openingsweekend.© Tommy Maes

Zilvermeer start seizoen met gratis openingsweekend

Mol -

Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol zet zaterdag 1 en zondag 2 april de deuren wagenwijd en gratis open van 9 tot 21u. Tijdens het openingsweekend kunnen bezoekers alle attracties gratis ontdekken. Zondag zijn er extra feestelijkheden.

Tijdens het openingsweekend van het nieuwe toeristisch seizoen op Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer geniet je twee dagen lang van leuke activiteiten. Zaterdag en zondag van 10 tot 17u zijn diverse attracties zoals minigolf, go-carts, waterfietsen en roeien gratis te ontdekken.

Zondag zijn er tussen 13.30 en 17u extra feestelijkheden zoals een goochelaar, kindergrime, glittertattoos en (volks)spelen voor de kleinsten en Een Eigen Kweek, Eigen Streek-markt.

CrazyIdee vzw is present met de watertrein die ook toegankelijk is voor personen met een rolstoel. Modelspoorclub De Kempen is aanwezig met treintjes en er is een optreden van ‘Herman Acoustic’. Ook kan je de Ronde van Vlaanderen live volgen op groot scherm.

Er staat ook een wandeling door de geschiedenis van het Zilvermeer op het programma met gids Danny Toelen: inschrijven is verplicht via info@zilvermeer.be.  (mto)

www.zilvermeer.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners