Johan Heylen (2e van links) en Cedric Van Hencxthoven (2e van rechts) van Heylen Vastgoed met het team van Immo KWP.© Heylen Vastgoed

Heylen Vastgoed neemt Immo KWP over, huidig bestuurder Walter Peeters blijft aan boord

Zoersel -

Heylen Vastgoed heeft sinds woensdag zijn eerste vestiging in Zoersel. De grootste Antwerpse vastgoedmakelaar neemt Immo KWP over en telt zo in heel Vlaanderen 21 kantoren, waarvan 15 in de provincie Antwerpen. Het team van Immo KWP blijft mee aan boord.

Kristin Matthyssen

“Zij hebben een schat aan ervaring. We zijn erg blij dat we hun kennis en expertise kunnen blijven gebruiken”, zegt Johan Heylen, bestuurder van Heylen Vastgoed.

De voorbije jaren stak Heylen Vastgoed voor het eerst de Antwerpse provinciegrenzen. Maar lokale verankering in de provincie Antwerpen blijft ook heel belangrijk. De overname van Immo KWP in Zoersel was net daarom zo belangrijk om die lokale verankering – tussen Malle en Turnhout - te blijven versterken.

Expertise benutten

Al ruim veertig jaar is het vastgoedkantoor aan de Handelslei in Sint-Antonius een begrip voor verhuur en verkoop van woningen en appartementen. Het team van Immo KWP blijft aan boord. Huidig bestuurder Walter Peeters zal het vertrouwd gezicht van Immo KWP blijven.

“We nemen doelbewust het team van Immo KWP over. De makelaars hebben een uitgebreide kennis en expertise opgebouwd in deze regio die we graag verder willen benutten. Het kantoor in Zoersel ligt perfect centraal tussen Turnhout en Malle, waar wij al eerder actief waren. Op die manier versterken wij onze positie in de Kempen”, zegt Johan Heylen.

Met de overname van het Zoerselse Immo KWP staat de teller vandaag op 21 kantoren, waarvan er vijftien in de provincie Antwerpen liggen. Meer dan de helft van die kantoren zwaaiden de laatste drie jaar de deuren open. De vastgoedmakelaar wil zijn kantoornetwerk de komende jaren nog verder uitbreiden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners