Pommelien Thijs kondigt eerste album ‘Per Ongeluk’ aan: “Grote dosis zelfspot”

Na hits als ‘Ongewoon’ en ‘Wat een idee’ kondigt Pommelien Thijs nu ook haar allereerste album aan. Op 23 juni komt ‘Per Ongeluk’ uit én staat ze in een uitverkochte zaal van De Roma om de liedjes meteen voor te stellen aan haar fans. “’Eerlijk’ is een fijn woord om ‘Per Ongeluk’ te omschrijven.”

Noa Van HoeydonckBron: Instagram, www.merchandise.nu

Pommelien lijkt nog niet genoeg te hebben van zonnebloemen in haar outfit na haar spraakmakende outfit op de MIA’s. Want met de gele bloemen aan haar armen en benen pronkt Pommelien op haar allereerste albumcover. Nadat ze drie succesvolle singles uitbracht, kondigt ze haar allereerste album aan dat de naam Per Ongeluk krijgt. Dat doet ze een dag na de bekendmaking van haar nieuwe liedje Hypothetisch, dat donderdag uitkomt.

(Lees verder onder de foto)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Ik ben op de titel gekomen op hetzelfde gevoel als toen ik ook over dat album ben gevallen. Alles wat ik onbewust heb gedaan de laatste jaren wees duidelijk naar dit album, maar voelt nog steeds per ongeluk”, schrijft ze op de site, waar het mogelijk is om haar album al te pre-saven. “Ik kon dat pas aan mezelf toegeven nadat ik daar een heel album over heb gemaakt. Toen ik mijn muziek echt fysiek voor me begon te zien, besefte ik pas hoeveel plezier ik daaruit haalde.”

Tot nu zijn al twee van de drie concerten in De Roma in Borgerhout uitverkocht, daar heeft ze al meteen de kans om haar allernieuwste album uit volle borst te zingen. “Het belangrijkste van mijn muziek is dat er een grote dosis zelfspot aanwezig is. Dat haalt niet weg met dat ik wilde zingen over onderwerpen die ik écht belangrijk vind, en waar ik hard mee in de weer ben. ‘Eerlijk’ is een fijn woord om Per Ongeluk te omschrijven”, zegt Pommelien.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER