Courtens was een van de opvallendste kandidaten in de wedstrijd op VTM die een opvolgster voor Klaasje Meijer moest aanduiden.© BELGA

‘K2 zoekt K3’-finaliste Amy verbreekt verloving: “Na veel mooie jaren hebben wij het moeilijke besluit genomen”

Slecht nieuws voor Amy Courtens (27), die het felbegeerde derde plekje naast Hanne en Marthe wou bemachtigen tijdens K2 zoekt K3, maar er in extremis naast greep. Zij en haar partner Aaron hebben hun verloving verbroken.

Tom Vets

Amy maakt het jammerlijke nieuws bekend dat ze niet langer verloofd is. Nieuws dat voor de buitenwereld wellicht totaal onverwacht komt. Samen met haar grote liefde Aaron was ze immers een huis aan het bouwen. “Na veel mooie jaren hebben wij het moeilijke besluit genomen om uit elkaar te gaan.” Met die korte boodschap maakte Amy op haar sociale media het nieuws bekend. De bouw van hun toekomstige droomwoning in het Vlaams-Brabantse Wolfsdonk was al behoorlijk gevorderd.

Een reden voor de breuk wordt niet genoemd. “Wij wensen elkaar het beste toe en blijven goede vrienden”, klinkt het.

Amy en Aaron in gelukkigere tijden.

Courtens was een van de opvallendste kandidaten in de wedstrijd op VTM die een opvolgster voor Klaasje Meijer moest aanduiden. Ze schopte het tot de vier finalistes, maar uiteindelijk werd Julia Boschman als nieuw K3’tje gekozen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER