© Het Veld

Het Veld ruilt maïsveld in voor Boeienweide op Linkeroever

Wommelgem, Linkeroever -

Culturele ontmoetingsplaats en feestconcept Het Veld is terug van weggeweest. In de zomer 2021 dook de populaire hub op in een maïsveld in Wommelgem. In mei is Het Veld terug, maar deze keer op Linkeroever en maar voor drie dagen.

Rebecca Van Remoortere

Terug naar 2021. De tenten, de arena en het restaurant van Het Veld dook toen op in een Maïsveld achter het rotonde van Wommelgem. Er gingen onder meer optredens en feesten door en het concept groeide snel uit tot een bekende plek in Antwerpen.

Het jaar daarna was er geen Het Veld. Dit jaar terug wel, maar wel maar voor eventjes als pop-up locatie. Het Veld strijkt van 18 tot 20 mei op aan de Boeienweide op Linkeroever, vlak naast de voetgangerstunnel.

“We hebben jullie geduld lang genoeg op de proef gesteld: op 18, 19 en 20 mei poppen we op de Antwerpse Linkeroever. We bouwen er een groot lenteterras met zicht op ‘t Stad en ook onze Arena is terug van de partij”, klinkt het bij de organisatie.

Op donderdag 18 mei wordt een groot meezingfeest met de mensen van Rads Vanbuiten georganiseerd. “De rest van het programma maken in de loop van komende weken bekend”, klinkt het nog.

© Het Veld

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners