Themabeeld.© Kristof Van Rompaey

Putse jeugdraad zoekt straffe deejays: “Winnaar mag spelen op gemeentelijk evenement”

Putte -

De Putse jeugdraad organiseert een dj-contest. Uit alle inzendingen kiezen ze vier finalisten die hun skills mogen tonen tijdens de finale in Jeugdhuis Kaktus op vrijdag 28 april. “Daar vechten de deelnemers uit wie mag spelen op een gemeentelijk event”, meldt het lokaal bestuur. “De wedstrijd is een uitstekende kans voor alle (beginnende) lokale deejays om hun talent te tonen en hun carrière een boost te geven.”

Kristof Van Rompaey

Alle Puttenaars van 6 tot 30 jaar kunnen aan de contest deelnemen. Je moet voor 19 april een demo-opname voor naar de jeugddienst mailen. De jury van de wedstrijd bestaat uit leden van de jeugdraad. Zij beoordelen de deelnemers op hun technische vaardigheden, originaliteit en muziekkeuze. Ze kijken er intussen al naar uit.

“Voor de eerste keer ooit organiseren we deze contest”, zegt jeugdraadvoorzitter Quinten Van Donnick. “Zo geven we muzikaal talent de kans om te shinen en voor een groot publiek te spelen in Putte. We hopen dat de vier finalisten er een echt feestje van maken. De winnaar kiezen we diezelfde avond al.”

Het volledige reglement van de dj-contest vind je terug op de gemeentelijke website.

www.putte.be, jeugddienst@putte.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners