Kempenaar Vincent Voeten (op foto) deelt in Blauberg de planken met Kevin Van den Eynde en Lev Vanorbeek. Tom Cools is MC.© Joren De Weerdt

Comedyavond strijkt neer in Blauberg: “Vier comedians voor de prijs van één”

Herselt -

De cultuurdienst van Herselt plant op zaterdag 15 april een comedyavond in de Norbertuszaal in Blauberg. Ze verwachten er Vincent Voeten, Kevin Van den Eynde en Lev Vanorbeek op de planken, met Tom Cools als MC. “Warm de lachspieren al maar op, want je krijgt vier comedians voor de prijs van één”, meldt de cultuurdienst.

Kristof Van Rompaey

De voormalige Kempense politie-inspecteur Vincent Voeten staat nog maar sinds 2016 op de planken. “Maar met comedians Jimmy Carr en Anthony Jeselnik als grote voorbeelden ontwikkelde hij snel zijn eigen stijl: zwartgallige en snoeiharde jokes met een gortdroge vertelling”, luidt het. “Kevin Van den Eynde is gevat, vindingrijk en een charmeur eerste klas. Lev Vanorbeek is een bouwvakker en biker uit Zepperen. Hij brengt grappige observaties uit het dagelijkse leven en doet dat vooral in het plat Zeppers.”

Cultuur in eigen dorp

MC Tom Cools is een echte Kempenaar uit Oevel (Westerlo). “Liefhebbers van comedy kennen hem van het voorprogramma van niemand minder dan Erhan Demirci. Als ervaren publieksopwarmer kan hij als geen ander oppeppen, energie geven en de tent op zijn kop zetten.”

De comedyavond maakt deel uit van CC de kerken - Cultuur in eigen dorp, het programma waarmee het lokaal bestuur een gevarieerd cultuuraanbod wil aanbieden in de verschillende Herseltse deeldorpen. De comedyavond in Blauberg begint om 20u. Een ticket kost 8 euro. Met een vrijetijdspas betaal je 50% minder. Reserveren kan online, per mail of telefonisch.

www.herselt.be, cultuur@herselt.be, 014.53.90.58

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners