Deze raamsticker prijkt bij diverse Molse handelszaken.© rr

Koffie- en lunchbar Filter is een van de deelnemende zaken.© rr

Ook café BarMuze heeft een raamsticker.© rr

1 / 3
thumbnail: Deze raamsticker prijkt bij diverse Molse handelszaken.
thumbnail: Koffie- en lunchbar Filter is een van de deelnemende zaken.
thumbnail: Ook café BarMuze heeft een raamsticker.

Raamstickers zetten handelscentrum extra in de kijker

Mol -

In het handelscentrum van Mol prijken er sinds kort gloednieuwe raamstickers die je meenemen langs de handelszaken die meewerken aan ‘De Zes van de Kempen’. Dat is een overkoepelend initiatief dat de winkelkernen en ondernemers van Mol, Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals, Hoogstraten en Turnhout extra in de kijker wil zetten.

Vorig jaar sloegen de provincie Antwerpen, Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Antwerpen en zes Kempense steden en gemeenten waaronder Mol de handen in elkaar om hun winkelkernen en ondernemers extra onder de aandacht te brengen.

Een van de realisaties is de website www.dezesvandekempen.be, waar elke stad of gemeente met een route in beeld gebracht wordt. Ruim 10.000 mensen van buiten de Kempen bezochten vorig jaar de website, waar ze ook de routes afhaalden.

De nieuwe raamstickers ‘De Zes van de Kempen’ nemen je mee op ontdekkingstocht langs de winkelroute. De handelaars die op de route uitgelicht worden, werden in 2022 door de handelaars zelf verkozen.

Bovendien vind je op de stickers QR-codes die je leiden naar de website www.dezesvandekempen.be. Daar vind je niet alleen de route ‘Verrassend Mol’, maar krijg je ook meer info over alle deelnemende zaken.  (mto)

www.dezesvandekempen.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners