De politie vond verboden Kamagra-pillen in twee winkels in de politiezone Turnhout.© Shutterstock

Politie vindt verboden geneesmiddelen in nacht- en krantenwinkels

Turnhout -

Tijdens een controle vonden inspecteurs van de politie regio Turnhout en de douane bij twee nacht- en krantenwinkels in de politiezone Turnhout een hoeveelheid verboden geneesmiddelen.

De politie regio Turnhout en de douane voerden vorige week een gezamenlijke controle bij een aantal nacht- en krantenwinkels in de politiezone. De controle kwam er nadat de politie had vernomen dat er in sommige winkels drugs zouden worden verkocht aan minderjarigen. Verdovende middelen werden niet gevonden, maar in twee gecontroleerde winkels trof de politie wel een hoeveelheid Kamagra-pillen aan. “Dat is een goedkopere variant van Viagra en staat in ons land op de lijst van de verboden geneesmiddelen. Het product mag in België niet verkocht worden”, luidt het bij de politie. De politie nam in totaal 47 Kamagra-pillen en 21 dosissen Kamagra-gel in beslag.

In een van de winkels ontdekte de politie ook een verboden wapen. Onder de toonbank van de winkel lag een baseballknuppel. Zowel de Kamagra-tabletten als de vloeibare dosissen van het medicijn en de baseballknuppel werden in beslag genomen. De douane stelde in twee winkels ook processen-verbaal op voor inbreuken op de tabakswetgeving. (bvdl)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Turnhout