Victor Avonds en country director Charlotte Van Loock van Crisp.© Victoriano Moreno.

Antwerpse chef Victor Avonds prepareert seizoensrecept voor Smaakmakers-serie van online supermarkt Crisp

Antwerpen -

In restaurant Victor op de Sint-Paulusplaats mocht een select publiek dinsdagmiddag proeven van een exclusief seizoensrecept dat de Antwerpse chef Victor Avonds (28) bereidde op basis van producten van online versmarkt Crisp. De lunch kaderde in de nieuwe Smaakmakers-serie waarbij de supermarkt-app talentvolle chefs de ruimte geeft om een recept te ontwikkelen.

Ei op vijf wijzen, een frisse makreelsalade met radijsjes, knolselder en lavas en een sterdessert vol chocolade: het lunchgerecht van Victor Avonds bekoorde heel wat smaakpapillen in restaurant Victor. Het gerecht kwam tot stand via veelal lokale producten van online versmarkt Crisp, die sinds 2022 in Vlaanderen actief is en stilaan aan bekendheid wint. Klanten kiezen producten uit een assortiment van meer dan achthonderd veelal lokale en kleinschalige boeren, kwekers en producenten.

De gasten genoten van de lunch.© Victoriano Moreno

De samenwerking met Victor Avonds is onderdeel van een reeks recepten die ontwikkeld zijn door echte smaakmakers: lokale chefs, receptontwikkelaars en foodies uit België. Vanaf dinsdag worden de seizoensrecepten via de Crisp-app maandelijks geïntroduceerd. Ook Margaux Erárd van Bunch en Julie D’heygere van Think Tomato zetten hun schouders mee onder het project.

Gezelligheid in restaurant Victor.© Victoriano Moreno

Op die manier wil Crisp een uitgebreid platform bieden met een gecureerd aanbod aan smaken van lokale chefs en receptontwikkelaars die precies weten hoe je smaakvol eten uit het seizoen op tafel tovert. (lava)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners