Themabeeld.© AFP

Putse Tennisclub zet deuren open: “Gratis initiaties voor nieuwkomers”

Putte -

De Putse Tennisclub organiseert op zaterdag 1 april een open dag aan haar terreinen op de Ixenheuvel. Zowel kinderen van 3 tot 9 jaar als volwassenen die nog nooit getennist hebben, kunnen er mits inschrijving een gratis tennisinitiatie volgen.

Kristof Van Rompaey

Bij de Putse TC zijn zowel jonge als minder jonge recreanten en competitiespelers welkom. “We hebben zeven outdoor terreinen in een groen kader, waarvan vijf all-weather terreinen en een 21-meter terrein specifiek voor de jeugd”, luidt het bij de club. “We bieden een plek aan waar iedereen zich goed kan voelen, vrienden kan maken en zijn vrije tijd op een gezonde en aangename manier kan doorbrengen in een sfeer van fairplay en onderling respect. We hebben ook een eigen tennisschool en behalen al jaren het label van Jeugdvriendelijke Tennisclub. Sinds 2020 zijn we ook een door Tennis Vlaanderen erkende school.”

De initiaties van zaterdag beginnen om 10u en vinden plaats op vaste tijdstippen per leeftijd. Je krijgt er de kans om vragen te stellen, maar inschrijven is wel verplicht en kan via de website van de club. Voor jeugd ouder dan 12 jaar en volwassenen is een infosessie gepland.

www.putsetc.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners