© Sofie Coreynen

Val in de prijzen op de Borgerhoutse markten

Borgerhout -

In april is het ‘Maand van de Markt’. Dit initiatief van provincie Antwerpen vergroot de aantrekkingskracht van lokale markten. Bezoekers kunnen per aankoop deelnemen aan een leuke wedstrijd en vallen zo misschien in de prijzen. Elke Borgerhoutenaar maakt dubbel zoveel kans omdat het district twee markten heeft per week.

Wie in de maand april een aankoop doet op de markt in Borgerhout, maakt kans op een Borgerhouts prijzenpakket. In totaal worden acht winnaars geloot, goed voor één winnaar per week, per markt.

De prijsuitreiking gaat door op 28 april. Deelnemen kan via een app op smartphone of via invulkaartjes op de markt.

Digitaal deelnemen kan met de wedstrijd-app. Iets gekocht? Scan dan de unieke QR-code van de handelaar en je neemt deel aan de wedstrijd. Geen smartphone? Vraag dan je Invulformulier aan de marktkramer: Vul het formulier in en deponeer het formulier in de zuilen die opgesteld staat op de markt.

In Borgerhout vind je de zuilen op twee plekken: Bij Foodbar Deprince tijdens de markt op de Gitschotellei elke woensdagochtend, van 8 uur tot 13 uur. Of bij Bar Bakeliet tijdens de markt op het Laar, elke vrijdagochtend van 8 uur tot 13 uur.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners