De medewerkers die bij Colruyt Edegem aan het werk gaan.© RR

Colruyt Edegem gaat open: “Met een ruime versmarkt voor nog meer keuze aan producten”

Edegem -

De nieuwe Colruyt Laagste Prijzen-winkel in de Hovestraat van Edegem is vanaf woensdag toegankelijk. Ook het Collect&Go-afhaalpunt is meteen actief.

Filip Spoelders

Dinsdagavond tussen 17 en 20u is er voor de geïnteresseerden al een opendeuravond. Maar de echte start van de nieuwe winkel met een oppervlakte van bijna tweeduizend vierkante is voor woensdag om 8.30u.

De Colruyt-winkel beschikt over acht kassa’s, een Collect&Go-afhaalpunt, 133 parkeerplaatsen, waarvan zestig ondergronds, en een versmarkt. “In die ruime versmarkt kunnen de klanten terecht voor nog meer keuze aan producten zoals groenten en fruit, salades, kaas of kant-en-klare maaltijden. In de beenhouwerij met zelfbediening neem je snel en makkelijk het vlees dat je zoekt”, legt gerant Gerrit Van Leekwijck uit.

Energie besparen

Bij het ombouwen van het voormalige Match-filiaal naar een Colruyt werd aandacht besteed aan de duurzaamheid van het gebouw. De winkel heeft overal ledlampen met een sensor om tot dertig procent aan energie te besparen en de restwarmte van de koelingen wordt gerecupereerd. Ook het ventilatiesysteem recupereert tot 75% aan warmte. Op de parking staan een laadpaal voor twee elektrische wagens en zestien fietsbeugels waaraan 32 fietsen en bakfietsen vastgemaakt kunnen worden. Met 36 jobs in de winkel zorgt Colruyt eveneens voor werk in de streek.

Colruyt Edegem zal op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag geopend zijn van 8u30 tot 20 uur en op vrijdag van 8.30 tot 21u.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Edegem