Pippa speelt een Joods meisje in Red Star Line.© RR, JORIS HERREGODS

Pippa uit Lint speelt mee in musical ‘Red Star Line’: “Na mijn ervaring met ‘Daens’ wou ik zeker opnieuw meespelen”

Lint -

Studio 100 heeft met Red Star Line opnieuw een spektakelmusical lopen in zijn Pop-Up Theater van Puurs. Naast de hoofdrollen doet er ook veel lokaal talent, waaronder de Lintse Pippa De Keersmaecker, mee

Filip Spoelders

Na twee selectieronden kreeg de Pippa (11) de rol van een Joods meisje. Voor de Lintse is het trouwens niet de eerste keer dat ze in een groot musicalproject speelt. “Ik heb meegespeeld in de musical Daens. Ik speelde toen de rol van een meisje binnen de familie Scholliers. Dat was een heel leuke ervaring waardoor ik graag wou meedoen in Red Star Line. Nu speel ik geen arm meisje maar ben ik een Joodse die in het zwart is gekleed.”

Pippa danst mee tussen de rijdende tribunes.© RR

Pippa mocht van de première proeven en ook de kinderen van haar klas kwamen al kijken. “Het is een drukke periode voor mij maar ik doe het met plezier. Met de andere kinderen in de productie is het zeer leuk om samen te zijn. Tijdens de repetities moesten we geregeld wachten, maar we amuseerden ons altijd. De sfeer is echt fijn om te beleven. Meedoen aan zo’n musical is trouwens erg goed voor de verdere ontwikkeling. Ik leer altijd bij, zoals acteren met de rijdende tribunes, want ik wil later in musicals blijven spelen.”

Ook in haar vrije tijd leert Pippa bij. “Ik zing en dans onder andere bij Fabric Magic, Spotz-On en het Dansateljee.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Red Star Line