Vier jaar geleden daagden opvallend veel toeschouwers op.© RR

Turn- en dansfeest in Sportschuur

Reet -

Na vier jaar is op zondag 2 april opnieuw een turn- en dansfeest gepland in De Sportschuur aan de Processieweg 4 in Reet. De organisatie Move It verpakt alles in een show onder de titel Move it around the world.

 

De leiding van de Reetse turn- en dansvereniging Move It wil na vier jaar vrienden, familie en sympathisanten nog eens tonen tot wat hun leden in staat zijn. De show gaat nu zondag vanaf 14u door in de Sportschuur naast de terreinen van voetbalclub Reet SK.

Alle groepen geven een twee uur durende demonstratie van dat wat ze in de loop van het afgelopen jaar geleerd hebben. In totaal nemen 150 van hun 250 leden deel aan de optredens. Het gaat om een mix van turnen, dans, ropeskipping en aerobic.

Het geheel wordt aan elkaar gepraat onder het thema ‘Move it around the world’. In voorverkoop werden reeds 300 tickets verkocht, maar ook zondag aan de kassa kan je voor 12 euro (volwassenen) of 10 euro (kinderen 3-12 jaar) een plaatsje bekomen om het spektakel bij te wonen.

Na de paasvakantie gaan hun lessen vanaf 17 april weer van start in de turnzaal van basisschool Eikenlaar in Reet. Iedereen is welkom om aan te sluiten bij deze sportvereniging.  (JW)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners