Archiebeeld van de eerste Mjorrebeikse Feesten in 2022.© RR

Chirojongens organiseren tweede Mjorrebeikse Feesten in leegstaande doe-het-zelfzaak

Westmeerbeek -

Na het succes van vorig jaar organiseren de Chirojongens van Westmeerbeek (Hulshout) op vrijdag 7 en zaterdag 8 april een tweede editie van de Mjorrebeikse Feesten. Ze richten daar opnieuw de leegstaande hal van doe-het-zelfzaak Marco voor in. “Met de opbrengst van het evenement bereiden we een leuk kamp voor”, zegt Siebe De Cuyper van de hoofdleiding.

Kristof Van Rompaey

De Chirojongens trappen hun Mjorrebeikse Feesten op gang met Volkscafé Hop till you drop. “Dat is een beperktere editie van ons bekende Volkscafé tijdens het tweede weekend van oktober. We serveren er elk jaar meer dan 65 bieren”, legt Siebe uit. “Nu houden we het op een twintigtal soorten, zoveel mogelijk geserveerd in het originele glas. De hal kleden we gezellig aan met paletten, bierreclames en sfeerverlichting. Ze is intussen eigendom van Vlinvesta en maakt binnenkort plaats voor een nieuwbouwproject.”

Tijdens het Volkscafé Hop till you drop zorgen de Chirojongens voor een twintigtal verschillende bieren.© rr

Op zaterdag plannen de Chirojongens een rockfuif: Rock Mjorrebeik. “Tussen 18.30u en 00.30u verwachten we bezoek van Fuzz Bucket, The All-Star Weddingband, Joe Pilar en The Gerry Springer Show”, zegt Siebe. “Nadien sluiten we de avond nog af met een deejay die speelt tot 3u. Kaarten kosten 8 euro in voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij café Verdi’s, Frutopia, voetbalkantine de Zwarte Duivels, café oud ramsel en café den Hopperd. Ons evenement zou trouwens niet mogelijk zijn zonder de lokale bedrijven en handelaars die sponsor-modules of vip-tafels hebben gekocht. We zijn hen daar erg dankbaar voor.” (kvro)

De leegstaande fabriekshal wordt weer ingericht met paletten, bierreclames en sfeerverlichting.© RR

www.chiro-westmeerbeek.be, www.facebook.com/chiro.westmeerbeek

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners