Exit Lindsey in ‘Big brother’.

Lindsey verlaat ‘Big Brother’, Jason blijft als enige Nederlander over

En toen was er nog maar één. Nu Lindsey het huis van ‘Big Brother’ moet verlaten, is Jason als enige Nederlander nog in de running voor de finale. Lindseys exit kwam niet als een verrassing. De afgelopen weken werd ze al drie keer genomineerd door haar medekandidaten.

Wout Desmytere

De uittocht valt de kandidate uit Sittard – die al meedraait sinds de eerste aflevering – wellicht zwaar, gezien ze bij de start van het spel liet optekenen niet tegen haar verlies te kunnen. Rond 11 uur was op de livestream te zien hoe het nieuws aan de kandidaten werd verteld door presentatrices Tatyana Beloy en Geraldine Kemper.

Desondanks verliet Lindsey het huis met opgeheven hoofd. Ze werd door Beloy en Kemper opgewacht in de game room, waar ze liet optekenen dat “alles oké is”. “Ik heb echt genoten en heb alles uit dit avontuur gehaald. Van lachen en huilen en noem maar op. Natuurlijk was er ook de ‘XOXO Gossip girl-periode’, zoals ik ze noem. Op zeker moment woon je met veertien mensen. Niet iedereen is hetzelfde, niet iedereen voelt zich op z’n gemak of uit zich op dezelfde manier … dus we hebben een fase gehad waarin het even botste. Maar ik heb die periodes doorstaan. Ik ben blij dat ik het laatste feestje nog heb mogen meemaken.” (lacht)

Naar eigen zeggen heeft ze geleerd met haar verlies om te gaan. “Als ik nu nog eens Jenga of Monopoly speel, komt het misschien wel goed.” Jason is nu nog als enige Nederlandse speler in de running. Het wordt knokken met Belgen Jolien, Charlotte en Bart voor de eindwinst.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER