© /AP

Nieuw showbizzkoppel in de maak? Selena Gomez en Zayn Malik zoenend gespot

Amper een week geleden zei Selena Gomez (30) nog dat ze als vrijgezel door het leven gaat en haar prins op het witte paard nog niet heeft gevonden. Maar het geluk lijkt nu aan haar zijde: slechts een paar dagen later werd de zangeres zoenend in de armen van voormalig One Direction-lid Zayn Malik (30) aangetroffen. Zou ze in hem, na eerdere stukgelopen relaties met onder anderen Justin Bieber en The Weeknd, dan eindelijk haar grote liefde hebben gevonden?

Bron: De Telegraaf

Een ooggetuige betrapte de twee tijdens een intiem diner in een restaurant in New York. “Selena en Zayn kwamen hand in hand het restaurant binnen en waren aan het zoenen. De meeste medewerkers en gasten merkten de twee niet op”, onthult een insider aan The Sun. “Het leek alsof ze zich op hun gemak voelden bij elkaar en het was overduidelijk een date.”

Gigi Hadid

Wat de situatie echter nogal ongemakkelijk maakt, is dat Selena goed bevriend is met Zayns ex, supermodel Gigi Hadid. Zij heeft een dochter met Malik, de 2-jarige Khai. De twee zetten in 2019, na een knipperlichtrelatie van zeven jaar, definitief een punt achter hun relatie.

Gigi Hadid en Zayn Malik in 2016.© ISOPIX

Gelukkig voor Selena lijkt Gigi er allesbehalve moeite mee te hebben dat haar vriendin aan het daten is met haar ex. “Gigi heeft er geen enkel probleem mee dat Zayn en Selena een oogje op elkaar hebben”, vertelt een ingewijde aan Us Weekly. “Zolang hij gelukkig en stabiel is en een goede co-ouder blijft voor hun kind, maakt het haar niet uit met wie hij uitgaat.”

Angststoornissen

Een mogelijke relatie met Selena zou een frisse start voor Zayn kunnen betekenen. De zanger heeft het de afgelopen tijd zwaar gehad. Zijn familie maakte zich grote zorgen om zijn cannabisgebruik en de bijkomende angststoornissen en stond er dan ook op dat hij zijn woonplaats New York zou inruilen voor zijn geboortestad Bradford in het Verenigd Koninkrijk.

Dat Selena en Zayn goed bij elkaar passen, beaamt een insider aan The Sun. “Zayns leven is de afgelopen jaren nogal turbulent geweest en zijn dierbaren hopen dat Selena hem zal helpen aarden en een kalmerende invloed zal hebben. Ze hebben dezelfde interesses en zijn allebei behoorlijk spiritueel, dus het zou op de lange termijn een geweldige match kunnen zijn.”

LEES OOK. Selena Gomez vraagt om vriendelijker te zijn na heisa met Hailey Bieber: “Ze kreeg doodsbedreigingen”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER