Chillen op de ‘Welcome to the AA’-zolder? Andries Beckers verkoopt huis in Antwerpen

Andries Beckers, de Antwerpenaar die samen met Alex Agnew de populaire podcast ‘Welcome to the AA’ maakt, gaat verhuizen. Daarmee verhuist ook de podcast, want de zolder die als studio dient bevindt zich in het rijhuis van Beckers. “De podcast blijft uiteraard bestaan!”, stelt hij fans gerust.

edb

Andries Beckers verhuist samen met zijn vrouw en dochter en laat daarmee een “fijn en uniek pand op een toplocatie in het historisch centrum van Antwerpen” achter. Het belangrijkste selling point van het huis aan de Sint-Katelijnevest is de gezellige en gekende zolder waar menig bekende Vlaming voet binnen zette. En ook wel “het toilet in de trap”, aldus Andries.

Alle informatie over het pand is te vinden op de website van Immo Vasta. Het huis heeft vier slaapkamers - waaronder een die tot nu toe diende als opnamestudio - en een tof dakterras. De vraagprijs staat op 399.000 euro.

LEES OOK. Alex Agnew vertelt in podcast waarom hij voor therapie koos: “Ik was altijd kwaad en slechtgezind, en dat maakt moe”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER