© BELGAIMAGE

Leerlingen Atelier In.Zicht exposeren in Vierkante zaal

Sint-Niklaas -

De leerlingen van de opleiding Atelier In.Zicht van d’Academie Beeld in Sint-Niklaas exposeren nog tot donderdag 2 april onder de noemer ‘Parade’ in de Vierkante Zaal in Sint-Niklaas. “De opleiding richt zich vooral naar leerlingen die er nog niet helemaal aan toe zijn om zich terug te trekken in een eigen atelier”, klinkt het.

Yannick Joos

Met de jaarlijkse expo Parade houden telkens één of meerdere ateliers van d’Academie Beeld een toonmoment, zodat bezoekers of geïnteresseerden een beeld krijgen van die specifieke artistieke opleiding. “De opleiding Atelier In.Zicht richt zich vooral naar leerlingen die heel gedreven zijn door hun werk, maar er nog niet helemaal aan toe zijn om zich terug te trekken in een eigen atelier”, klinkt het. “Ze krijgen dus geen opdrachten, hun eigen werk is het vertrekpunt. Het Atelier In.Zicht staat open voor iedereen met een passie voor de eigen zoektocht, met een open blik naar andere disciplines en met een interesse voor de hedendaagse kunstwereld.”

Het toonmoment van Atelier In.Zicht loopt nog tot zondag 2 april. De expo is te bezichtigen op woensdag van 14 tot 17 uur en op zaterdag en zondag van 10 tot 13 uur en van 14 tot 17 uur, in de Vierkante Zaal in de Paul Snoekstraat 3 in Sint-Niklaas.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners