Op Palmenmarkt in Geel kan je vanaf vrijdag weer terecht voor het spectaculaire kermisplezier.© Hans Otten

Weekmarkt eindigt vroeger voor oprijden Palmenmarkt

Geel -

De wekelijkse markt op dinsdag kraamt op 28 maart ietsje vroeger op dan anders. Zo kunnen de pleinen tijdig vrij gemaakt worden om de kermiswagens voor Palmenmarkt hun intrede te laten maken.

Dat betekent dat de dinsdagmarkt al om 12.15u afsluit, zodat de foorkramers vanaf 13u kunnen beginnen met het innemen van hun plaatsen op zowel Markt, Havermarkt als Werft. Om dit vlot te laten verlopen geldt er vanaf 12 uur een parkeerverbod op parking Werft en parking Havermarkt. Ook in verschillende omliggende straten mag je dan niet parkeren.

De Palmenmarkt trapt naar goede gewoonte op vrijdagavond (31 maart) af met een rondgang met de Geelse bellemannen. Families met kinderen zijn vanaf 16u welkom in de speeltuin op Waaiburg, waar de stad voor de nodige animatie zorgt. Na de openingsspeech van burgemeester Vera Celis (N-VA) om 17.45u kunnen de kinderen met de bellemannen tot 19u gratis een aantal attracties uitproberen. Palmenmarkt loopt nog tot en met dinsdag 4 april, met op maandag 3 april van 16u tot 18u een prikkelarm moment. (ho)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners