Beelden opgedoken van incident met 3-jarig kind in show Theo Maassen: “Wat een idee”

Comedian Theo Maassen keek vrijdagavond vreemd op toen hij merkte dat een driejarige met haar begeleider zijn show bijwoonde in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. De Nederlander verzocht hen al snel de zaal te verlaten. Van het incident zijn nu ook beelden opgedoken.

Zo’n kwartier ver in de voorstelling van zijn nieuwe zaalshow ‘Onbekend Terrein’ steeg na een lugubere en seksueel getinte grap plots kleutergeschater op uit het publiek. Na wat hilariteit in de zaal en een grap van Maassen – “ik hoop dat we hier met een groeistoornis te maken hebben” – kreeg de comedian het jonge kind in het vizier.

“Hoe oud ben je? (...) Drie jaar?!” stelde hij vast. “Hoe duur is een babysit in België? Ik dacht dat Nederlanders gierig waren...” Om het gezelschap vervolgens vriendelijk maar kordaat te vragen de zaal te verlaten. “Sorry, maar ik doe mijn show niet voor een driejarige. Jullie krijgen je tickets terugbetaald, beloofd.” Waarna het kind en de begeleider onder applaus de zaal verlieten.

LEES OOK:

• Theo Maassen na incident met peuter tijdens zijn show in Antwerpen: “Ik ken een hoop intelligente Belgen, maar...”

• Wat doen Vlaamse comedians als er jonge kinderen in de zaal zitten? Alex Agnew: “Ik waarschuw ouders met een grappige noot”

• COMMENTAAR. Als Theo Maassen in zijn zaal geen kinderen duldt, zou het wel netjes zijn om vooraf een leeftijdsgrens in te stellen

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER