Cel Teunen maakt overstap van Lierse K. naar Lyra-Lierse

Cel Teunen is de eerste inkomende transfer van Lyra-Lierse voor komend seizoen. De twintigjarige verdedigende middenvelder maakt de overstap van buur Lierse K., waar hij tot de A-kern behoorde maar niet wist door te breken.

kugu

Cel Teunen was een jeugdproduct van Lierse. In 2015 plukte PSV hem weg op het Lisp. Teunen doorliep vijf jaar lang de jeugdreeksen bij de Nederlandse club, alvorens terug te keren naar het oude nest. Hij maakte deel uit van de A-kern van Lierse, maar speelde voornamelijk bij de beloften. Nu maakt hij de keuze om zijn profstatuut in te ruilen voor een overgang naar Lyra-Lierse.

“Er schuilt flink wat kwaliteit in de kern bij Lyra-Lierse en het is leuk om voor een club uit mijn geboortestad te blijven voetballen. Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging”, aldus Teunen. De kans is overigens reëel dat met Jelle Somers weldra een tweede speler uit de beloftenwerking van Lierse de overstap naar Lyra-Lierse maakt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Lagere reeksen

Meer sportnieuws