Leigh-Anne Pinnock.© ISOPIX

Little Mix-zangeres Leigh-Anne Pinnock geeft carrière nieuwe wending: “Ik ben zo blij”

Leigh-Anne Pinnock (31) was meer dan tien jaar één van de leadzangeressen van girlband Little Mix, maar zet nu haar muzikale carrière even op pauze. Met trots deelt ze dat ze zich zal storten op een compleet nieuwe rol binnen de entertainment-industrie.

Janne EijckmansBron: The Sun, Mirror

Nadat ‘Little Mix’ in 2021 een pauze inlaste, zwaait Leigh-Anne Pinnock de muziekbusiness even vaarwel om zich te richten op iets nieuws. Trots onthulde ze donderdag dat zij de stem zal inspreken voor De kleine zeemeermin van Hans Christian Andersen. Alle Britten die de audio-app hebben, zullen haar de rol kunnen horen vertolken.

Pinnock deelde een foto op Instagram waarop ze gekleed is als een zeegodin, met daarnaast de aankondiging. “Ik ben zo blij om de originele Hans Christian Andersen-versie van De kleine zeemeermin te kunnen vertellen, exclusief voor @audible_uk.” Ze zegt voor haar vertelling te putten uit haar eigen ervaringen en cultuur.

“Mijn hoop is dat mensen zoals ik zichzelf ook in dit verhaal kunnen herkennen en ik vond het al leuk om het verhaal opnieuw aan mijn eigen kinderen te vertellen”, voegde ze toe. “Ik hoop dat jullie allemaal evenveel plezier beleven aan het luisteren als ik aan het vertellen.” Pinnock zette eerder al haar eerste stapjes in de acteerwereld met de film ‘Boxing day’ en zet dat nu verder als stemactrice.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER