De carjacking gebeurde in een garagecomplex in de Diepestraat.© rr

Gewapende overvallers beroven man (26) van auto in parkeergarage in Antwerpen

Een 26-jarige man is vrijdagochtend het slachtoffer geworden van een gewapende carjacking in een garagecomplex in de Diepestraat in Antwerpen-Noord. Hij werd door drie gewapende mannen beroofd van zijn auto, portefeuille en gsm.

sare

De feiten speelden zich vrijdagochtend rond 5 uur af in de parkeergarage onder een wooncomplex in de Diepestraat in Antwerpen-Noord. Het slachtoffer, een 26-jarige Pakistaanse Italiaan die op bezoek was bij familie in Antwerpen, werd aan zijn auto opgewacht door drie onbekenden. Twee van de daders waren gewapend met een mes, de derde zou een vuurwapen bij zich gehad hebben.

De daders gingen aan de haal met de auto van de twintiger, een Ford Mondeo. Ze namen ook zijn portefeuille en zijn gsm mee. Na de feiten zouden ze via de Antwerpse Ring weggereden zijn in de richting van West-Vlaanderen.

Het slachtoffer liep bij de carjacking een hoofdwonde op, hij werd verzorgd. De politie kwam ter plaatse en het labo onderzocht de parkeergarage op zoek naar sporen. Het onderzoek naar de daders loopt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners