Dj Maori tijdens zijn set op Tomorrowland Winter.© Sam De Backer

Wase dj Maori maakt debuut op Tomorrowland Winter: “Unieke kans om mijn muziek te delen met mensen van over de hele wereld”

Sint-Niklaas -

Roy Piessens uit Sint-Niklaas, ook bekend als dj Maori, heeft voor het eerst opgetreden op Tomorrowland Winter in het Franse skigebied Alpe d’Huez. Op de adembenemende podia in de Alpen en tussen een resem top-dj’s deelde de Wase dj zijn muziek. “Het weer en de setting tijdens mijn set waren perfect”, klinkt het.

Yannick Joos

Roy Piessens, die als dj Maori al enkele jaren van zich laat horen, is inmiddels een gevestigde waarde op het originele Tomorrowland-festival in Boom en mocht nu ook voor het eerst zijn muziek door de Franse Alpen laten weerklinken tijdens Tomorrowland Winter. “Na vijf edities van Tomorrowland kreeg ik de kans om ook op de wintereditie mijn nieuwe muziek te delen met mensen van over de hele wereld”, vertelt Maori. “Het was een ongelooflijke ervaring. Het weer en de setting tijdens mijn set waren perfect en mijn stage stond op het einde volledig vol.”

(Lees verder onder de foto)

© IF

Maori wil het momentum van Tomorrowland Winter nu voortzetten en is volop bezig met het plannen van meer liveshows en festivaloptredens. “Het optreden op Tomorrowland Winter was niet alleen een kans om het publiek te trakteren op mijn beste nummers, maar ook om een voorproefje van mijn nieuwste muziek”, vertelt de dj nog. “Het is altijd spannend om nieuwe muziek voor het eerst aan het publiek te laten horen, maar de sfeer zat goed en het was geweldig om te zien hoe mijn nieuwe nummers werden ontvangen. Ik keer met een positief gevoel terug richting het Waasland.”

© IF

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Tomorrowland