Selena Gomez vraagt om vriendelijker te zijn na heisa met Hailey Bieber: “Ze kreeg doodsbedreigingen”

“Dit is niet waar ik achter sta. Niemand zou haat of pesterijen moeten doormaken”, schreef Selena Gomez vrijdag op Instagram. Ze gaf op haar verhaal op Instagram toe dat Hailey Bieber haar contacteerde na de heisa rond de ex en de vrouw van Justin Bieber. “Ik heb altijd gepleit voor vriendelijkheid en wil dat dit stopt.”

Noa Van HoeydonckBron: Elle

De laatste tijd hebben de sociale media een zware tol geëist op Hailey Bieber. Het gerucht ging namelijk rond dat modellen Hailey Bieber en Kylie Jenner ruzie zochten met actrice en zangeres Selena Gomez. Daardoor groeven fans van Selena naar ‘bewijs’ dat Hailey uithaalt naar de ex van haar man door subtiele video’s en posts op sociale media te plaatsen. Zo vonden ze een video waarin ze een ‘kotsgebaar’ maakte op de muziek van Taylor Swift, een goede vriendin van Selena. Die video ging meteen viraal.

LEES OOK. Selena Gomez neemt afstand van sociale media na nieuwe hetze met (fans van) Hailey Bieber

Selena distantieerde zich van het drama, maar vrijdag liet ze via Instagram weten dat de heisa moet stoppen. “Hailey Bieber heeft contact met mij opgenomen en liet weten dat ze doodsbedreigingen ontvangt en veel haatdragende negativiteit. Dit is niet waar ik voor sta. Niemand moet haat of pesterijen ervaren. Ik ben altijd op de bres gesprongen voor vriendelijkheid en wil echt dat dit allemaal stopt”, schreef Selena.

© Instagram @selenagomez

Hailey Bieber is sinds 2018 getrouwd met Justin Bieber, toch bestaan er nog altijd ‘Jelenators’ (fans van Selena en Justin als koppel). Sommigen geven Hailey zelfs de schuld van de breuk.

Later op de dag reageerde Hailey Bieber zelf op Instagram. Ze is Selena Gomez dankbaar om naar buiten te komen met haar bericht. Ze zegt dat de laatste paar weken heel heftig zijn geweest voor alle betrokkenen en zegt dat berichten gemakkelijk uit hun context kunnen worden gelicht. “Iedereen kan beter wat meer nadenken voor we iets posten op het internet, en dat geldt ook voor mezelf.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER