Je kan H3 houtskeletbouw zondag bezoeken.© rr

H3 houtskeletbouw zet atelier zondag open tijdens Bouwroute

Westerlo -

H3 houtskeletbouw uit Westerlo zet op zondag 26 maart de deuren wagenwijd open voor het grote publiek tijdens de Bouwroute, een initiatief van Bouwunie. Op de Bouwroute tonen bouwbedrijven wat ze doen. Niet alleen aan potentiële klanten, maar ook aan buren, familie en mogelijke nieuwe werknemers.

H3 houtskeletbouw is een pionier op het vlak van bio-ecologische houtskeletbouw. En dat wil bestuurder Jan Hermans in de verf zetten. “Duurzaam wonen begint bij duurzaam bouwen. Houtskeletbouw is de meest duurzame en milieuvriendelijke bouwtechniek voor het realiseren van passiefhuizen of lage energiewoningen.”

“Vanaf de opstart van H3 twintig jaar geleden ben ik continu bezig met materiaalkeuzes. Circulariteit wint aan belang en daarmee ook het gebruik van bio-based materialen. Eén van die vooruitstrevende oplossingen is het gebruik van grasvezelplaten om je woning te isoleren. En die duurzame aanpak wil ik zondag aan het grote publiek tonen.” 

Grasvezelplaten als isolatie© rr

Geïnteresseerden kunnen zondag tussen 10u en 18u een bezoek brengen aan het passief kantoorgebouw en het werkatelier van H3 houtskeletbouw. Er komt ook een 12,5 meter lange mobiele showroom van Itho Daalderop te staan over kwalitatieve en duurzame warmtepompen en ventilatie.” De onderneming is gevestigd op de KMO-zone Reme. (mph)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners