De paasrommelmarkt vorig jaar.© bar

Team Oxford zoekt nog standhouders voor paasrommelmarkt

Hemiksem -

De paashaas huppelt op zaterdag 8 april rond in de buurt van café Oxford in Hemiksem. Na het succes van vorig jaar zet team Oxford, in een samenwerking van het café met enkele buren, die dag een tweede editie van de paasrommelmarkt met kinderanimatie op poten.

De standhouders vinden een plaats in de verkeersvrije Oxfordstraat en Schelleakker. “Dit jaar hebben we op de Schelleakker zelfs nog meer ruimte ter beschikking gekregen”, zegt cafébaas Robert Vinck. “We hebben wel een beetje de pech dat de thuistweedehandsverkoop van Hemiksem, die normaal later in mei plaatsvindt, dit jaar twee weken nadien valt. Omdat het makkelijker is voor eigen deur hun spullen te verkopen, wachten mogelijke deelnemers liever tot dan.”

“Er zijn dus nog altijd standhouders welkom. Je betaalt 3 euro per lopende meter. Maar tegelijk doe je er nog een goede daad mee. De helft van die 3 euro dient voor de aankoop van paaseieren voor de bewoners van woonzorgcentrum Hoge Cluyse.”

Rodeostier

“Net als vorig jaar zorgen we ook voor allerlei kinderanimatie”, vult buurvrouw Ina Pepermans aan. “Dit jaar hebben we zelfs een rodeostier. Daarnaast zijn er ook enkele foodtrucks en de paashaas komt op bezoek om paaseitjes uit te delen.”

De paasrommelmarkt vindt plaats op zaterdag 8 april van 9 tot 18u. Inschrijven kan via 0470-08.37.35 of 0485-97.93.71.

(bar)

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners