Honderdste aflevering voor Gert Verhulst: dit zijn de tien meest bekeken fragmenten van ‘De Tafel van Vier’

Woensdagavond viert Gert Verhulst de honderdste aflevering van ‘De Tafel van Vier’. De talkshow is nog tot volgende week te zien op Play 4, waarna een pauze van twee weken wordt ingelast tijdens de paasvakantie. Maar niet getreurd, want Gert keert na zijn verlof terug naar de zender, met een veranderde uitzendtijd én er is al een zekerheid over een tweede jaargang.

Noa Van HoeydonckBron: HLN, Play 4

 

Gert Verhulst presenteert woensdagavond zijn honderdste aflevering van ‘De Tafel van Vier’ op Play 4. Daarna nodigt hij nog een week gasten uit aan zijn tafel, waarna hij twee weken vakantie heeft. Vanaf 17 april zal hij opnieuw gasten verwelkomen aan zijn tafel voor gloednieuwe afleveringen tot en met 11 mei. Maar die gasten zullen hun bedtijd moeten verlaten omdat het programma door het zomeruur zijn begintijd moet verlaten naar 22 uur.

Er is ook al beslist dat ‘De Tafel van Vier’ nog een seizoen krijgt.

‘Play Café’, met zoonlief Victor, komt ook bijna aan zijn einde. Daar is nog niet van bekend of het een tweede seizoen krijgt. Volgende week kent het programma zijn laatste aflevering.

Deze tien fragmenten van het eerste seizoen van ‘De Tafel van Vier’ zijn het best bekeken:

1. Gert Verhulst reageert op klachten van grensoverschrijdend gedrag bij de directie van Plopsaland: “We wachten het intern onderzoek af. Het mentale welzijn van onze werknemers is voor ons zeer belangrijk”.

2. Adriaan Van den Hoof reageert op de klachten over grensoverschrijdend gedrag: “In mijn privé kan het dat ik mij ongepast heb gedragen”.

LEES OOK. Adriaan Van den Hoof krabbelt overeind na beschuldigingen: “Ik heb op het punt gestaan om het hoofd te laten hangen”

3. Bart Tommelein in tranen door verlies van zijn kleinkind: “Voor altijd 6 kleinkinderen”. De Open Vld-politicus en burgemeester van Oostende vertelt ook hoe VZW Boven De Wolken hem en zijn familie gesteund heeft.

4. Anouk Matton na haar ontmaskering in ‘The Masked Singer’: “Wij zitten niet in het pak tijdens de opnames van de voorfilmpjes”.

5. Evi Hanssen over de fysieke aftakeling van haar moeder, die intussen overleden is aan kanker: “In een roes is mama zachtjes naar de hemel aan het gaan”.

LEES OOK. Evi Hanssen beleeft de eerste ochtend zonder moeder: “Toen liet de dokter haar inslapen. Ze bleef machtig mooi”

6. Herman Brusselmans is verliefd op zijn zoontje: “Zijn krijsen klinkt als muziek, vroeger vond ik zoiets verschrikkelijk”.

7. Jan Verheyen reageert, als vriend, op de zelfmoordpoging van Bart De Pauw: “Wat hij ondergaat nu al vijf jaar moet ondergaan, staat niet in verhouding tot feiten en daardoor krijgt hij ook geen closure”.

LEES OOK. Regisseur Jan Verheyen (59) over zijn vriend Bart De Pauw: “We kunnen ons niet inbeelden hoe deze affaire zijn hele leven bepaalt”

8. Sam Bettens poseert voor foto in zijn biografie zonder t-shirt: “Zo blij dat ik eindelijk in bloot bovenlijf kan staan. Daar heb ik heel mijn leven op gewacht”.

LEES OOK. Sam Bettens brengt autobiografie uit: “Verliefd worden op mijn vrouw was een veel grotere mijlpaal dan mijn transitie”

9. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau is voor sancties tegen ouders die geen Nederlands willen leren: “Zeker als dat in het belang van het kind is, maar die sanctie moet wel controleerbaar zijn”.

LEES OOK. Conner Rousseau onder vuur na uitspraken in ‘De Tafel van Vier’: “Dus kindergeld afpakken is ‘debiel’, maar dit...?”

10. Zuhal Demir legt het stikstofakkoord uit. Ook tijdens de drukke onderhandelingen ging ze elke morgen hardlopen. Op een keer is ze gevallen: “Ik schrok toen ik Jo Vandeurzen tegenkwam”.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER