© Facebook Lierse K.

Lierse wint oefenmatch bij NAC Breda met 3-4

Lierse won woensdagmiddag een oefenmatch op het veld van NAC Breda, het nummer acht uit de Nederlandse tweede klasse. In een doelpuntenrijke partij haalden de Pallieters het met 3-4.

kugu

Coach Tom Van Imschoot kon geen beroep doen op Sebastiaan Brebels, die herstelt van een operatie aan de buikspieren. Ook Jens Cools (spierletsel) staat nog steeds op non-actief. Mehdi Tarfi moest dan weer ziek afmelden en tweede doelman Maxime Delanghe voegde zich bij de jonge Duivels. Jens Teunckens revalideerde verder.

In een aangename eerste helft trok Lierse met een 1-2-voorsprong de rust in. Daan Vekemans, die de voorbije twee wedstrijden geschorst moest toekijken in de Challenger Pro League, scoorde beide goals. Ook na de pauze waren er kansen en goals. Mathias Delorge en Pieter De Schrijver schoten de Lierenaars uiteindelijk naar een 3-4-oefenzege.

De spelersgroep krijgt omwille van de interlandbreak een vrij weekend voorgeschoteld. De eerstvolgende competitiematch van de Pallieters is op zaterdag 1 april op het eigen Lisp achter gesloten deuren tegen Club NXT.

MEER OVER Challenger Pro League

Meer sportnieuws