Harmonieorkest De Wijngaard-Vrijheidsvrienden heeft er zin in.© Hugo Gerstmans

‘Morning of the Proms’ in feestelijk kader

Wijnegem -

Onder de noemer ‘Morning of the Proms’ nodigt voorzitter Willy Van Assche alle muziekliefhebbers uit om zondag 26 maart (11u) te komen genieten van het eerste aperitiefconcert van harmonieorkest De Wijngaard-Vrijheidsvrienden in drie jaar.

“Het is me een genoegen en deugddoend u na twee jaar onderbreking wegens corona weer opnieuw te mogen uitnodigen op ons aperitiefconcert”, begint Willy wat plechtig.

“Het concert heeft plaats in de feestzaal van het Annuntia-Instituut, Turnhoutsebaan 430 A Wijnegem. Onder het thema “Morning of the Proms” brengen onze muzikanten een zeer gevarieerd typisch Promsconcert, net als in het Sportpaleis, gaande van echt klassiek (Puccini) tot echte Pop-muziek (Eloise van Paul Ryan) en een echte meeklapper (Rood van Marco Borsato).”

© Hugo Gerstmans

Dirigent Ben De Ridder en de muzikanten hebben flink gerepeteerd kijk er naar uit om nog eens voor een ruim publiek te kunnen spelen.

Kaarten kunnen in voorverkoop bekomen worden bij de muzikanten aan 10 euro telefonisch besteld worden bij voorzitter Willy Van Assche op het nummer 03-353.16.66 of info@khwv.be Kaarten aan de kassa kosten 12 euro. (jaa)

© Hugo Gerstmans

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners