Zieke Sep Vanmarcke en Tim Declercq geven in laatste instantie verstek voor Classic Brugge-De Panne

Geen Tim Declercq en Sep Vanmarcke aan de start van Brugge-De Panne (WorldTour) woensdagvoormiddag. Beide West-Vlamingen zijn ziek en nemen geen risico’s met het oog op de (belangrijkere) klassiekers die nog volgen.

Jonas Withouck, Guy Van den LangenberghBron: BELGA

Tim Declercq van Soudal-Quick-Step heeft af te rekenen met maagproblemen en moet daarom noodgedwongen verstek geven. In de nacht van dinsdag op woensdag kreeg Declercq last aan de maag. “El tractor” wordt daarom aan de kant gelaten. 

Soudal Quick-Step doet het in Brugge-De Panne met een mannetje minder, want ook Casper Pedersen is ziek. Yves Lampaert, in 2020 nog laureaat van deze wedstrijd, springt in. Kopman Fabio Jakobsen kan verder rekenen op Bert Van Lerberghe, de Italiaan Davide Ballerini, de Duitser Jannik Steimle en de Brit Ethan Vernon.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook Vanmarcke geveld

Ook Sep Vanmarcke is woensdagochtend ziek opgestaan. Zijn ploeg Israel-Premier Tech wilde geen risico’s nemen met de 34-jarige West-Vlaming.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Wegwielrennen