Ruth Beeckmans laat kenmerkende moedervlek toch wegnemen: “Je werd wat grillig”

Ruth Beeckmans zorgde maandagavond voor de ultieme verrassing op de première van ‘Aller/Retour’, de nieuwste film waarin ze meespeelt. Ze liet onlangs haar moedervlek op haar voorhoofd verwijderen en nam dus afscheid van haar kenmerkende ‘boebel’. “Maar voor wie zich zorgen zou maken, ik heb hem nog”, grapt ze op sociale media.

Noa Van HoeydonckBron: HLN

Na vijf jaar keert Ruth terug naar de filmwereld met de fictiefilm ‘Aller/Retour’, waarin ze vrachtwagenchauffeur Erika vertolkt. Dat deed ze met een veranderd uiterlijk, want de kenmerkende moedervlek op haar voorhoofd is verleden tijd.

Op Instagram stuurde ze daarna nog een bericht uit om haar volgers gerust te stellen dat de vlek niet helemaal weg is. “Voor wie zich zorgen zou maken, ik heb hem nog”, schreef ze met een lachend gezichtje. Daarnaast toverde ze er nog een paar originele hashtags bij: “#byebyeboebel #yououtgrewmyface #jewerdwattegrillig #zaljealtijdookweleenbeetjemissen #weloverwogen #myboebelmydecision #dowhatfeelsrightforyoualways”.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De verandering kwam als een verrassing, want in 2019 verklaarde ze nog bij Evi Hanssen in Het Heilig Huis van Hanssen dat ze niet snel afscheid zou nemen van haar ‘boebel’. Ze zag haar moedervlek als haar “trade mark” en ze had er “voorlopig geen last van”.

“Die kenmerkt mijn gezicht enorm. Ik kan snappen dat hij in de weg zou kunnen staan voor een rol, maar voorlopig heb ik nog geen reden genoég om ‘m te laten weghalen”, zei ze ook een paar jaar geleden. Maar dat kwam ook met een bedenking: “Al moet ik zeggen dat hij alleen maar blijft groeien en groeien. Soms zie ik ‘m in profiel in de spiegel en dan denk ik: ‘Grrrr! Kleiner wordt hij niet, nee.’ Mocht hij nu echt een joekel worden, dán ga ik er misschien weleens over nadenken om ‘m weg te doen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER