De bewoners van De Kompanie kwamen zelf sporten.© RR

Fitopia sport om De Kompanie sporttoestellen te schenken

Edegem, Mortsel -

Fitopia uit Edegem doet nog tot en met vrijdag 31 maart mee aan de wereldwijde actie Let’s move for a better world. Met hun inspanningen willen de leden sporttoestellen schenken aan vzw De Kompanie uit Mortsel.

Filip Spoelders

De wedstrijd gaat uit van een leverancier van fitnesstoestellen. Het moet mensen aanzetten om te bewegen en om gezonder te leven terwijl lokale vzw’s gesteund worden. Concreet moeten de sporters bij Fitopia tegen 31 maart drie miljoen bewegingen laten optekenen. Als ze daar in slagen, mag de fitnessclub voor duizend euro sporttoestellen aan De Kompanie schenken.

Zoveel mogelijk roeibewegingen verzamelen.© RR

Het creatief atelier voor (jong)volwassenen met een beperking kan dit zeker gebruiken. “De Kompanie is net verhuisd naar een nieuw gebouw en heeft nog een ruimte in te richten. Die wil het een sportieve invulling geven. We willen daar graag bij helpen. Heel de club toont een enorm engagement om moves te verzamelen voor deze prachtige organisatie”, vertelt Yani Janssens van Fitopia.

Wie een dag komt sporten, schenkt momenteel 18 euro integraal aan De Kompanie. De bewoners en de gasten van De Kompanie kwamen zelf ook langs om het aantal bewegingen de hoogte in te jagen.

© RR

© RR

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Edegem