De groep acteurs die het blijspel op de planken brengen met links regisseur Marie-Louise Vochten.© rr

Wat is de heilzame werking van appelsap: blijspel van Sterlicht

Wuustwezel -

‘De heilzame werking van appelsap’ is een komisch blijspel van Hugo Renaers. Onder leiding van regisseur Marie-Louise Vochten wordt dat door Sterlicht op de planken gebracht.

Lena is het favoriete nichtje van Wilfried, een gepensioneerd zakenman, die onder de sloef ligt van zijn vrouw Adele. Bruce, de zoon van een senator, is volgens Adele de ideale huwelijkskandidaat voor Lena. Maar ziet Lena zelf dat wel zitten? En wat heeft appelsap daarmee te maken? Dit is waar het blijspel om draait. Het wordt vertolkt door Bo Anthonissen, Lowie Anthonissen, Lander De Bruyn, Evy De Bruyn, Ruud Van Geloven, Silke Van Gelooven, Sofie Lecluyse, Maxime Joris, Lore Joris, Hugo Monsieur, Walter Messiant, Rietje van Gastel, Patrick Van Dievoort, Dieter Jacobs en Wendy De Hart-Laenen.

De voorstellingen gaan door op 24 en 25 maart 2023 om 20 u, en op 26 maart 2023 om 14 u in de Godelievezaal, Achter d’Hoven 63 te Wuustwezel. De toegangsprijs bedraagt 10 euro of 9 euro voor kinderen tot 12 jaar en 60-plussers. Je kan plaatsen reserveren via de website www.sterlicht.be of telefonisch via 0493/702243 (op werkdagen van 19 tot 22u) of of via e-mail: tickets@sterlicht.be . Voor de late beslissers zijn er misschien nog wel kaarten aan de kassa te verkrijgen. (vw)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Culturele aanraders