De aannemer is gestart met het graven van de put voor de aansluiting op de hoofdleiding.© rr

Werken kruispunt De Lei-Olmense Markt-Dijk zitten op schema

Balen -

De werkzaamheden aan het kruispunt De Lei-Olmense Markt-Dijk in Olmen (Balen) verlopen volgens schema. Zo is de aannemer gestart met de eerste put voor de aansluiting op de hoofdriolering. De politie blijft een verhoogd toezicht houden op sluipwegen.

Momenteel is het kruispunt De Lei-Olmense Markt-Dijk in Olmen opgebroken om een aansluiting te maken op de hoofdleiding van het rioleringsnet. Als de werkzaamheden vlot blijven verlopen, kan het kruispunt een goede maand na de start van de werken weer worden opengesteld. De ingreep brengt veel ongemak mee, maar is noodzakelijk voor de eigenlijke rioleringswerken in De Lei en het Kerkplein in Olmen.

Dankzij de droogzuiging is de aannemer gestart met het graven van de put voor de aansluiting op de hoofdleiding voor de afvoer van regenwater. Voor de aansluiting op de afvoer van het vuilwater (op ongeveer 4,5 meter diepte) moet er nog even verder worden gepompt.

De gemeente roept doorgaand verkeer op om de omleidingen te volgen. Er zijn enkele ingrepen gebeurd die voor meer duidelijkheid en een vlotter verkeer moeten zorgen. De politie blijft ook een verhoogd toezicht houden op de sluipwegen. (mto )

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mobiliteit Kempen